Makaroni tatāru gaumē: es tos tā gatavoju jau apmēram 25 gadus, sausus makaronus apcepu uz pannas

Tatāru makaroni ar gaļu un dārzeņiem ir viens no maniem iecienītākajiem ēdieniem. Tā pagatavošanas princips ir ļoti līdzīgs plovu gatavošanas principam.

Vārot makaronus parastā ūdenī, tie uzsūc tīru ūdeni. Šajā gadījumā tie tiek mērcēti ļoti garšīgā mērcē (zirvakā), kas pagatavota no gaļas, dārzeņiem un garšvielām.

Iegūtā garša ir vienkārši pasakaina…

Tatāru makaroni ar gaļu un dārzeņiem varētu būt viens no tavām iecienītākajiem ēdieniem, jo tie apvieno vairākas garšas un tekstūras vienā ēdienā – sulīgu gaļu, kraukšķīgus dārzeņus un maigus makaronus.

Turklāt, šis ēdiens ir sātīgs un pilnvērtīgs, piedāvājot līdzsvaru starp proteīnu, ogļhidrātiem un dārzeņiem. Tatāru virtuve tradicionāli piedāvā siltu, mājīgu ēdienu, kas ir gan garšīgs, gan piepildīts ar garšu, kas rada mājas sajūtu.

Sastāvdaļas:

2 iepakojumi makaronu (800 grami)

1 kg liellopu gaļas

3 sīpoli

4 burkāni

2-3 tomāti

5-6 ķiploku daiviņas

2 aso piparu pākstis

1 tējkarote kumīns jeb romiešu ķimenes

1 tējkarote koriandra

Ķekars pētersīļu

Augu eļļa

Sāls un pipari pēc garšas

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!

Leave a Comment