Tatāru makaroni ar gaļu un dārzeņiem ir viens no maniem iecienītākajiem ēdieniem. Tā pagatavošanas princips ir ļoti līdzīgs plovu gatavošanas principam.
Vārot makaronus parastā ūdenī, tie uzsūc tīru ūdeni. Šajā gadījumā tie tiek mērcēti ļoti garšīgā mērcē (zirvakā), kas pagatavota no gaļas, dārzeņiem un garšvielām.
Iegūtā garša ir vienkārši pasakaina…
Tatāru makaroni ar gaļu un dārzeņiem varētu būt viens no tavām iecienītākajiem ēdieniem, jo tie apvieno vairākas garšas un tekstūras vienā ēdienā – sulīgu gaļu, kraukšķīgus dārzeņus un maigus makaronus.
Turklāt, šis ēdiens ir sātīgs un pilnvērtīgs, piedāvājot līdzsvaru starp proteīnu, ogļhidrātiem un dārzeņiem. Tatāru virtuve tradicionāli piedāvā siltu, mājīgu ēdienu, kas ir gan garšīgs, gan piepildīts ar garšu, kas rada mājas sajūtu.
Sastāvdaļas:
2 iepakojumi makaronu (800 grami)
1 kg liellopu gaļas
3 sīpoli
4 burkāni
2-3 tomāti
5-6 ķiploku daiviņas
2 aso piparu pākstis
1 tējkarote kumīns jeb romiešu ķimenes
1 tējkarote koriandra
Ķekars pētersīļu
Augu eļļa
Sāls un pipari pēc garšas
Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!
Tevi noteikti interesēs
- Taizemes viesus Latvijā pārsteidza vietējais dzēriens, kuru mēs dzeram ar gardu muti: “Kā jūs to vispār varat iedzert?”
- 4 dīvainas valūtas, kas reiz patiešām eksistēja
- Manas omītes vislabākā recepte: vienkārši sapildiet ābolos biezpienu un iegūstiet izcilu našķi
- Ziema iestāsies agri, ja pēc dabas pazīmēm šis notiks 19. oktobrī: tuvojas barga ziema
- Kā ietaupīt uz apkuri: 10 pārbaudīti veidi, kā saglabāt siltumu mājās
- Daudzviet ir iestājies pirmsziemas periods un sinoptiķi ir atbildējuši uz galveno jautājumu – vai būs vēl siltais laiks